Трил – книга 2: Разкъсана – Аманда Хокинг

Трил – книга 2: Разкъсана

Книга втора от трилогията "Трил".

Когато Уенди Евърли научава истината за себе си – че е дете от друг вид, подменено при раждането – тя разбира, че животът ѝ никога повече няма да е същият. Но я очакват още много разкрития.

Тя е по-тясно свързана с враждебния клан Витра, отколкото е предполагала, и те няма да се спрат пред нищо, за да я привлекат на своя страна. Докато заплахата от нов конфликт става все по-непосредствена, единствената ѝ надежда да спаси Трил е да овладее своите магически способности, и да се омъжи за един могъщ благородник, равен на нея по сила. Но това означава да се откаже от Фин, нейния красив телохранител… и Локи, витрийския принц, от когото е все по-силно привлечена.

Разкъсана между сърцето си и своя народ, между любовта и дълга си, Уенди трябва да вземе решение, което ще предопредели съдбата ѝ. Ако направи грешния избор, тя може да изгуби всичко, което някога ѝ е било скъпо… и в двата свята.

"Аманда Хокинг го постигна отново! Още един грабващ роман, който не можах да оставя. Красиво написан, очарователни герои и действие, което не спира нито за миг."
Лейтест Бук Ривюс

Автор: Аманда Хокинг Брой страници: 292
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.320 кг.
Издател: Пергамент Прес Баркод: 9789546410634
Дата на издаване: 2014 г. ISBN: 9789546410634