Търговските марки – част 1 – Мария Златарева, Павко Иларионов

Търговските марки – част 1

Търговската марка, като част от триединството – стока, марка и потребител, е чувствително цвете, податливо на капризите на епохата и хората, изискващо много грижи и внимание още от самото му засаждане! Състоянието на това цвете е индикатор за състоянието на Вашия бизнес! Виталността на цветето означава, че и Вашият бизнес се развива и прогресира. И обратното, почне ли цветето да линее, да съхне, значи нещо във Вашия бизнес куца и трябва да се предприемат неотложни, спешни мерки!
В монографията "Търговските марки" са разгледани въпроси, свързани със създаването, експертизата, регистрацията и използването на едни от основните обекти на индустриалната собственост – търговските марки и марките за услуги.
Всички анализи и изводи са съобразени с последните изменения в Закона за марките и географските означения в сила от 21.08.2005 г.
Книгата е предназначена за широк кръг специалисти, работещи в сферата на марковото дело, представители по индустриална собственост, патентни специалисти, юристи, студенти, а също и за бизнесмени, които са преките ползватели на разглежданата индустриална собственост при осъществяване на ръководството на техните предприятия.

Автор: Мария Златарева; Павко Иларионов Език: Български
Категория: Икономика и мениджмънт; Правна литература; Висше образование Тегло: 0.320 кг.
Баркод: 9789546498946
Издател: Сиела ISBN: 9546498947
Брой страници: 196