Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка за 4. клас – Елисавета Сергеева, Маргарита Стефанова, Маргарита Цветанова

Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка за 4. клас

Български език и литература
Математика
Човекът и обществото
Човекът и природата

Учебното помагало "Тренировъчни тестове за самоконтрол и самооценка за 4. клас" съдържа 24 теста по учебните предмети български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата.
Всеки тест по математика, човекът и обществото и човекът и природата съдържа по 20 въпроса, на които са предложени по 3 отговора, един от които е верен. По български език и литература са предложени 15 тестови задачи с избираеми отговори и диктовка.
Решаването на тестовете се извършва върху бланки, които могат да се изрязват от книгата. Върху бланката със знак "х" се отбелязва предполагаем верен отговор. След попълване на отговорите се прави проверка с помощта на ключа на верните отговори, Пресмята се общия брой точки, като зе всеки верен отговор се дава по 1 точка. Максималният брой точки е 30.
Упражняването на учениците в решаването на тестове ще помогне за преодоляване на стреса при осъществяване на външно оценяване при приключване на началния етап на основната образователна степен – 4. клас.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2014/2015 г.

Автор: Елисавета Сергеева; Маргарита Стефанова; Маргарита Цветанова Категория: 4-ти клас; Учебни помагала; Български език и литература
Издател: Слово
Дата на издаване: 2008 г. Брой страници: 128
Език: Български Тегло: 0.210 кг.
Баркод: 9789544398880 ISBN: 9789544398880