Трансформиращо НЛП – Сиси Уилямс

Трансформиращо НЛП

Сиси Уилямс ни показва как да използваме нови методи и техники за самоусъвършенстване и изцеление, като съчетава невро-лингвистичното програмиране с източни духовни практики.
Чрез тях установяваме контрол над своя мозък, разпознаваме различните типове мислене и възприятия, извличаме от подсъзнанието си скрита или забравена от съзнанието ни информация, овладяваме кодовете на речта.

След като усвоим техниките на Сиси Уилямс:
•ще изцелим духа си и ще излекуваме тялото си
•ще получаваме изключителни резултати при общуването си
•ще се освободим от ненужните задръжки, които ни пречат да развием пълния си потенциал
•ще постигнем истинска личностна промяна
•ще можем да обучаваме себе си и другите в тънкостите на НЛП

„В моя модел на света невро-лингвистичното програмиране е могъщо средство – изящно оръдие на промяната. То ми помага да диагностицирам и анализирам структурата на вътрешната вселена на всеки човек, както и структурата на вътрешния му мрак, който на свой ред причинява проблеми на здравето и емоционалния му живот. Като използвам трансформиращото НЛП, целта ми е да освободя човешкото съзнание от страха и болката, да помагам на хората да еволюират до етапа на мъдрост и съзнание, на който да могат да се свържат по-пълноценно с вътрешната си светлина, любов и божествен потенциал.
Ако и вие усещате призвание в тази насока, настоящата книга ще ви даде безценни идеи и съвети, които ще ви помогнат да изберете пътя си.”
Сиси Уилямс

Автор: Сиси Уилямс Брой страници: 304
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.303 кг.
Издател: Кръгозор Баркод: 9789547712935
Дата на издаване: 15.10.2012 ISBN: 9789547712935