Традиционен масаж – Ваня Колева

Традиционен масаж

"Традиционен масаж" е полезно четиво за всеки, решил да овладее тайнството на масажа. Тази книга представя по достъпен начин същността на традиционния лечебен масаж и необходимите основни познания за прилагането му. Тя дава ключ към обединението на различните видове техники и масажи и разяснява пътя за постигане на най-добър резултат. Осигурени са и елементарни познания по анатомия, предложени са терапии за очистване на натрупаните в организма отрови, подходяща диета и билкови рецепти с мед за подсилване на ефекта от лечението.
Книгата е подходяща и за онези, които желаят да поддържат в добра форма своята физическа и умствена дейност, да преодоляват стреса и умората, да водят пълноценен и активен начин на живот в единение с природата. Тя ориентира към мобилизиране скритите възможности на човешкия организъм с цел постигане на хармония между тяло и дух и повишаване на защитните сили.

Ваня Колева е водещ специалист, който от 25 години се занимава с китайска медицина и методи на лечение. Специализирала е акупунктура и акупресура, ирисова диагностика, кинезитерапия, зонотерапия и лечение на мускулни, ставни и ревматични заболявания. Ваня Колева е кандидат на медицинските науки, обучавала се е в Китай, практикувала е в Германия, Русия, Турция и Норвегия.

Автор: Ваня Колева Брой страници: 192
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.190 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542604365
Дата на издаване: 2006 г. ISBN: 9789542604365