Типология на личността. Седемте роли – Елизабет Пътик

Типология на личността. Седемте роли

Открийте себе си, за да постигнете щастие и успех!

"Типология на личността: Седемте роли" разкрива отговора на основния въпрос: Кой съм аз? В книгата е представена древна могъща система за себепознание, адаптирана към съвременния свят. Седемте архетипа на Царя, Свещеника, Мъдреца, Учения, Воина, Майстора и Служителя са съществували винаги и във всички общества. Всеки принадлежи към една от тези групи. Системата е помогнала на хиляди хора по целия свят да открият истинската си природа и да осъществят своя потенциал.
Днес тя се използва и за подобряване на ефективността и постигане на успехи в бизнеса.
В днешния бързо променящ се свят старите етикети вече са неуместни. Повече от всякога е важно да намерим своята вътрешна идентичност. Изследвайки простите, но с дълбок смисъл архетипове, вие ще откриете преобразяващи роли, неподвластни на времето. Те ще ви преведат през всички краткотрайни моди и увлечения, за да ви покажат вашия истински Аз.

Елизабет Пътик е социолог, консултант и специалист по личностно усъвършенстване и сравнително религиознание. Сега работи в сферата на книгоиздаването. Автор е на "Жените в новите религии". Води семинари и лекции по целия свят.

Автор: Елизабет Пътик Брой страници: 336
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.401 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9789544745561
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9544745561