Тихият преход.Менопауза – Гейи ШийхиШийхи заслужава адмирации. Оттук нататът ние нямаме какво да губим, освен нашето невежество".
Аманда Хелър, Бостън Сънди Глоуб
Забележителният бестселър на Гейл Шийхи се превърна в Библия за жените, загрижени за онзи период от живота си, наречен климактериум. През трите години след първото издание на "Тихият преход" Гейл Шийхи, член на Националния консултативен комитет на Женската здравна инициатива, е в челните редици на изследователите, събрали най-новата информация за менопаузата. Тя продължава да провежда и своите интервюта на тази тема с безброй жени от всички социални слоеве.
В това преработено и допълнено издание Шийхи представя важни нови сведения, които ще позволят на жените да си съставят хормонален режим, съответстващ на специфичните им потребности.
Откровена, поучителна, вдъхновяваща и остроумна, съдържаща най-новата информация за всичко, отнасящо се до климактериума, от миналите векове до китайската и природната медицина, книгата "Тихият преход" е незаменим справочник за всяка жена.
"Много полезна книга… "Тихият преход" изпълнява две важни функции: превежда жените през един стресов период със своята важна и поучителна информация и привежда убедителни аргументи, че промяната в живота може да бъде начало на нещо положително".
Каръл Пийс, Пийпъл
Автор Гейи Шийхи
Издателство Кибеа
ISBN 954-474-159-3
Страници 271
Език Български