Ти, който не си за мен – Александра Потър

Ти, който не си за мен

Повечето момичета мечтаят да открият любовта на живота си. Луси иска само да се отърве от нея…
Как разбираш, че Той е мъжът на живота ти? В стомаха ти започват да пърхат пеперуди само при мисълта за него? Сънуваш сватбата ви? Или просто някак вътре в себе си си сигурна? На осемнайсет години Луси среща Нейт и това е любов от пръв поглед. Тя е убедена, че той е Единственият. Понесени във вихъра на първата любов, те се целуват под Моста на въздишките във Венеция, на залез слънце, и според легендата съдбите им са свързани завинаги. Десет години по-късно двамата почти са забравили за някогашната си кратка романтична връзка. После съдбата ги среща отново. И отново. И отново. Само че този път преживяването не е толкова хубаво, колкото първия път. Но ако Нейт не е Единственият, тогава защо, по дяволите, е така трудно да скъсаш с него? И какъв е замисълът на съдбата?

Забавна и романтична комедия за това какво се случва, когато желанието на едно момиче да открие мъжа на мечтите си, наистина се сбъдва… И как намирането на Единствения невинаги означава "и заживели щастливо…"

Ако животът ви е пълна каша? Ако сте сама и с разбито сърце? Оставете нещата в ръцете на Съдбата – тя знае най-добре. Съдбата ви е подготвила нещо прекрасно…

Автор: Александра Потър Брой страници: 348
Категория: Художествена литература; Чиклит Език: Български
Тегло: 0.309 кг.
Издател: Кръгозор Баркод: 9789547712478
Дата на издаване: 17.01.2011 ISBN: 9789547712478