Тези момичета! Всичко, което момчетата искат да знаят за момичетата – Труде Аусфелдер

Тези момичета! Всичко, което момчетата искат да знаят за момичетата

Годините на израстването са пълни с нови преживявания и често не протичат безпроблемно. Проблеми с родителите, първа любов и изживяването на сексуалността занимават съзнанието на подрастващите, променя се не само собственото тяло, но и целият живот. Книгите от поредицата "Всичко, което…" дават ясен и разбираем отговор на въпросите, които възникват в живота на момичетата и момчетата.

Приятелката ти не е съгласна да се виждаш често с приятелите си.
От друга страна, само иска да се гушка и не се интересува от "същността" на нещата.
Изобщо не ти е ясно защо момичетата се кикотят за най-малкото нещо. А пък за какво си дърдорят непрекъснато – е, това вече те довършва.
С други думи: момичетата са ти необясними като извънземни.
Тогава тази книга е точно за теб. Тя ще ти отговори на въпросите, които отдавна те мъчат, и ще ти обясни в подробности защо момичетата са такива, каквито са.

МОМИЧЕТАТА ПРОСТО СА РАЗЛИЧНИ

Със сигурност и ти вече си го забелязал. А може би и си се запитал защо приятелката ти иска да излизате само двамата, защо момичетата не се насищат да ги галиш или въобще за какво могат да си бъбрят с часове?
От тази книга ще разбереш как "функционират" момичетата, как да се разбереш с тях и защо всъщност не са чак толкова различни.
Незаменим справочник за всички момчета, които искат да знаят точно как стоят нещата.

Автор: Труде Аусфелдер Брой страници: 192
Категория: Детска литература ; Философия, психология, езотерика и духовни учения; Литература за деца и юноши; Специализирана литература Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Емас Баркод: 9789543573127
Дата на издаване: 2015 г. ISBN: 9789543573127