Тетрадка по музика за 7. клас – Вяра Сотирова, Здравка Матеева

Тетрадка по музика за 7. клас

Тетрадката е предназначена за разширяване и допълване на работата в часовете по музика. Тя може да се ползва от учениците и при домашни условия независимо от учебника, по който работят. Задачите са логически свързани с учебната програма и надграждат темите от учебника, провокират интереса на учениците, осмислят и затвърдяват понятията, стимулират изграждането на музикалната култура.
С работата по тетрадката обучението по музика в 7. клас се превръща в приятно общуване с изкуството, в интересно занимание на младите хора от новото столетие.

Вяра Димитрова Сотирова завършва през 1990 г. ВМПИ, Пловдив, със специалност „Музикална педагогика”. Оттогава е учител по музика, като през годините работи във всички етапи на средното общообразователно училище. В момента преподава в ЧОУ „Св. София”, София.
Вяра Сотирова е автор и рецензент на учебници и учебни помагала по музика за всички степени на общообразователното училище. Участва в изработването на учебни програми по музика за начален етап. Преподавателските ѝ интереси са насочени към прилагането на нови методики в обучението по музика и широкото навлизане на практическите занимания и музицирането в процеса на обучение.
Притежава отлични организаторски качества и умения за работа в екип.
През 2008 г. Вяра Сотирова е отличена с наградата на Столичната община „Учител на годината”.

Автор: Вяра Сотирова; Здравка Матеева Категория: 7-ми клас; Учебни тетрадки; Музика
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2010 г. Брой страници: 32
Език: Български Тегло: 0.100 кг.
Баркод: 9789540122007 ISBN: 9789540122007