Тетрадка по музика за 3. клас – Вяра Сотирова, Галунка Калоферова, Росица Драганова

Тетрадка по музика за 3. клас

Тетрадката по музика за 3. клас съдържа занимателни задачи, които провокират интереса на учениците, допълват и разнообразяват работата по темите в учебника, подпомагат постигането на очакваните резултати.
Дейностите са свързани с нотното ограмотяване, с изучаваните музикални инструменти и жанрове, с обогатяване на слуховите представи и знанията за музиката.

Галунка Калоферова завършва Академията за музикално и танцово изкуство, Пловдив, със специалности „Музикална педагогика” и „Солфеж”.
Работи като учител по музика и 19 години като експерт по музика в РИО София-град, през които подпомага професионалното развитие и усъвършенстване на учителите по музика.
Участва в комисии на Министерството на образованието за изработване на учебни програми по музика за общообразователното училище.
Галунка Калоферова е автор на учебници и учебни помагала по музика от 1. до 8. клас на издателство „Просвета”.
От 2005 г. участва в множество семинари и обучения в областта на психологията и личностното развитие. Работи по проекти за развитие на творческите способности на децата съвместно с къщата музей „Панчо Владигеров”, София.
Вяра Димитрова Сотирова завършва през 1990 г. ВМПИ, Пловдив, със специалност „Музикална педагогика”. Оттогава е учител по музика, като през годините работи във всички етапи на средното общообразователно училище. В момента преподава в ЧОУ „Св. София”, София.
Вяра Сотирова е автор и рецензент на учебници и учебни помагала по музика за всички степени на общообразователното училище. Участва в изработването на учебни програми по музика за начален етап. Преподавателските ѝ интереси са насочени към прилагането на нови методики в обучението по музика и широкото навлизане на практическите занимания и музицирането в процеса на обучение.

Автор: Вяра Сотирова; Галунка Калоферова; Росица Драганова Категория: 3-ти клас; Учебни тетрадки; Музика
Издател: Просвета
Дата на издаване: 01.09.2014 Брой страници: 32
Език: Български Тегло: 0.080 кг.
Баркод: 9789540116389 ISBN: 9789540116389