Тетрадка по математика № 1 за 4. клас – Здравка Новакова, Светла Терзиева, Соня Мелоян, Стоян Иванов

Тетрадка по математика № 1 за 4. клас

Учебната тетрадка е предназначена за разширяване и задълбочаване на знанията по математика на учениците от 4. клас. Номерата на уроците в нея съответстват на номерата на уроците в учебника. Включени са разнообразни по съдържание и форма задачи, които имат тренировъчен характер.
Тетрадката се използва за упражняване и затвърдяване на темите от учебника както в учебния час, така и за домашна работа.

Доц. д-р Здравка Новакова е работила като преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”. Специализирала е във Факултета по математика и механика при СУ, в НИИ за средства и методи на обучение към Академията на педагогическите науки в Москва, в Университетския институт за подготовка на учители в Безансон, Франция. Ръководила е експериментално обучение по математика в началните класове.
Автор е на учебници по методика на обучението по математика в началните класове, студии и статии.
Ръководила е авторски колектив за учебната програма по математика за 1. клас през 2001 г. и авторския колектив на учебните комплекти по математика за 1., 2., 3. и 4. клас.
Има публикации във Франция и Русия.

Автор: Здравка Новакова; Светла Терзиева; Соня Мелоян; Стоян Иванов Категория: 4-ти клас; Учебни тетрадки; Математика
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2011 г. Брой страници: 48
Език: Български Тегло: 0.110 кг.
Баркод: 9789540122311 ISBN: 9789540122311