Тетрадка № 2 по математика за 3. клас – Здравка Новакова, Соня Мелоян

Тетрадка № 2 по математика за 3. клас

Учебната тетрадка е преработена съобразно препоръките на учителите и данните в нея са актуализирани. Предназначена е за затвърждаване и задълбочаване на знанията на учениците от 3. клас. Номерата на уроците в нея съответстват на номерата на уроците в учебника. Включени са разнообразни по съдържание и форма задачи, които имат тренировъчен характер.

Тетрадката може да се използва за упражняване на темите от учебника както в учебния час, така и при самоподготовка вкъщи.

Доц. д-р Здравка Новакова е работила като преподавател във Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”. Специализирала е във Факултета по математика и механика при СУ, в НИИ за средства и методи на обучение към Академията на педагогическите науки в Москва, в Университетския институт за подготовка на учители в Безансон, Франция. Ръководила е експериментално обучение по математика в началните класове.
Автор е на учебници по методика на обучението по математика в началните класове, студии и статии.
Ръководила е авторски колектив за учебната програма по математика за 1. клас през 2001 г. и авторския колектив на учебните комплекти по математика за 1., 2., 3. и 4. клас.
Има публикации във Франция и Русия.

Автор: Здравка Новакова; Соня Мелоян Категория: 3-ти клас; Учебни тетрадки; Математика
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2013 г. Брой страници: 32
Език: Български Тегло: 0.100 кг.
Баркод: 9789540129068 ISBN: 9789540129068