Тетрадка № 1 по писане към буквар „Пчелица” за 1. клас – Станка Вълкова, Тодорка Бановска, Тодорка Владимирова

Тетрадка № 1 по писане към буквар „Пчелица” за 1. клас

Тетрадка № 1 е част от учебния комплект „Пчелица” по български език и литература за 1. клас. Тя е в помощ на обучението по писане през подготвителния етап в периода на ограмотяване.

Доц. д-р Станка Вълкова е работила като преподавател по методика на обучението по български език и литература в началните класове в СУ „Св. Климент Охридски” – ДИУУ. Като преподавател в ДИУУ се занимава с разработване и реализиране на обучителни програми за продължаващо образование на начални учители по методика на обучението по български език и четене в 1. – 4. клас и на образователни проекти за модернизация на образователния процес в началния етап на обучение в училище. Aвтор e на голям брой публикации: монографии, речници, предназначени за ученици, статии в научни педагогически списания, книги за учителя, учебници, учебни тетрадки и учебни помагала за обучението по български език и литература в началното училище и за подготвителната група в детската градина.

Автор: Станка Вълкова; Тодорка Бановска; Тодорка Владимирова Категория: 1-ви клас; Учебни тетрадки; Български език и литература
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2010 г. Брой страници: 24
Език: Български Тегло: 0.080 кг.
Баркод: 9789540112411 ISBN: 9789540112411