Тестови задачи: Подготовка за външно оценяване 4. клас – Катя Никова, Николина Димитрова, Татяна Борисова

Тестови задачи: Подготовка за външно оценяване 4. клас

Второ преработено издание

Новият вариант на учебното помагало е предназначен както за четвъртокласниците, така и за техните учители и родители. Тестовите задачи в него са подбрани и подредени с грижа и внимание към успешната подготовка на учениците за националната проверка.

Помагалото предлага 690 задачи, структурирани по новия формат на Министерството на образованието, младежта и науката и разработени в 10 варианта на тестове по всеки един от учебните предмети български език и литература, математика, човекът и обществото и човекът и природата в едно издание. Тестовите задачи обхващат цялото учебно съдържание, разнообразни са по вид и форма и са допълнени с необходимия по обем илюстративен материал – снимки, чертежи, схеми и графики.
Полиграфическото изпълнение на книжното тяло позволява тестовете да бъдат отделяни от книгата и използвани от учителя за самостоятелна работа.
В края на помагалото са приложени текстовете за диктовка за частта по български език и литература, ключове с верните отговори на всички задачи, както и критерии и указания за оценяването им.
Помагалото е ценен помощник при:
практическото прилагане на усвоените знания и умения в решаването на тестови задачи от затворен и от отворен тип
самоподготовката и самопроверката на овладяното учебно съдържание
преговора и затвърдяването на изученото в четвърти клас
отчитане на индивидуалния темп на работа на всеки ученик
насочване на учебната дейност към осигуряване на отлична подготовка и успешно представяне на националното външно оценяване

Автор: Катя Никова; Николина Димитрова; Татяна Борисова Категория: 4-ти клас; Учебни помагала; Други
Издател: Булвест 2000
Дата на издаване: 2012 г. Брой страници: 120
Език: Български Тегло: 0.238 кг.
Баркод: 9789541806814 ISBN: 9789541806814