Тестови задачи по математика за 7. клас Подготовка за външно оценяване и за приемен изпит – Таня Славчева, Татяна Ичевска

Тестови задачи по математика за 7. клас Подготовка за външно оценяване и за приемен изпит

Учебното помагало по математика е предназначено да послужи за подготовката на седмокласниците за успешното им представяне както на изпита за национално външно оценяване, така и на изпита за кандидатстване в държавните и общинските училища след завършен 7. клас.
Изданието е сборник с 11 тестови теми върху цялото учебно съдържание и е съобразено с учебно-изпитната програма по математика за приемане на учениците след завършен 7. клас за учебната 2013/2014 г. Отговаря на изискванията на МОМН за формата на изпита, за учебно съдържание и за начините на оценяване. Листовете с тестове са перфорирани, за да могат да бъдат откъснати, попълнени отговорите и предадени за проверка.
Помагалото ще помогне на учениците и учителите при финалния етап на подготовката за изпита. Чрез него те ще могат да преценят степента на знанията и уменията, които са усвоили и да определят ориентировъчната оценка, която биха получили.
Това прави помагалото особено полезно за самостоятелна работа и го превръща в необходимост за допълване и актуализиране на знанията по математика.

Автор: Таня Славчева; Татяна Ичевска Категория: 7-ми клас; Учебни помагала; Математика
Издател: Булвест 2000
Брой страници: 88 Език: Български
Тегло: 0.180 кг. Баркод: 9789541808450
ISBN: 9789541808450