Тестови задачи по химия и опазване на околната среда за 7. клас – Елена Гергова, Йорданка Димова, Лена Недялкова

Тестови задачи по химия и опазване на околната среда за 7. клас

Учебното помагало е предназначено за подготовка на учениците по химия и опазване на околната среда в 7. клас. Съдържа 22 комплекта от по 10 тестови задачи с избираем отговор. Всеки вариант покрива материала, изучаван през учебната година по предмета. Чрез задачите се цели да се проверят основните знания за изучаваните химични вещества, процеси и закономерности. При самостоятелна работа с помагалото учениците могат да контролират своите резултати с помощта на поместените в края му отговори.
Учебното помагало има тренировъчен характер и едновременно служи за проверка и самопроверка на знанията по химия и опазване на околната среда в 7. клас.

За авторите
Д-р Лена Недялкова, доц. д-р Йорданка Димова и доц. д-р Елена Гергова са опитни автори на учебни програми, учебници и учебни помагала по човекът и природата за 5. и 6. клас и по химия за други класове. Тяхната професионална компетентност, както и отличното познаване на учебното съдържание по предмета в 7. клас са гаранция за качеството на учебното помагало.

Автор: Елена Гергова; Йорданка Димова; Лена Недялкова Категория: 7-ми клас; Учебни помагала; Химия и опазване на околната среда
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2008 г. Брой страници: 48
Език: Български Тегло: 0.100 кг.
Баркод: 9789540121277 ISBN: 9789540121277