Тестови задачи по български език и литература за 4. клас – Екатерина Котова, Катя Никова, Николина Димитрова, Татяна Борисова

Тестови задачи по български език и литература за 4. клас

С помагалото „Тестови задачи по български език и литература за 4. клас“ завършва поредицата, която авторският колектив разработи за учениците от първи до четвърти клас, обучавани по одобрената от МОН Учебна програма по български език и литература.
Целта на помагалото е учениците, техните учители и родители да могат да направят самооценка и оценка на овладените знания и умения по български език и литература в резултат на обучението по този учебен предмет.
Тестовата форма за установяване нивото на знанията и уменията, овладени от учениците в процеса на обучението им по даден учебен предмет (в случая по български език и литература), се утвърждава вече и в българското училище като водеща. В този смисъл помагалото отговаря на една реална потребност на нашата образователна практика.

Автор: Екатерина Котова; Катя Никова; Николина Димитрова; Татяна Борисова Категория: 4-ти клас; Учебни помагала; Български език и литература
Издател: Булвест 2000
Дата на издаване: 2006 г. Брой страници: 80
Език: Български Тегло: 0.190 кг.
Баркод: 9789541805039 ISBN: 9789541805035