Тестове за 4 клас: Математика.Бълг.език.Литература.Човекът и обществото.Човекът и природата – Денчо Найденов, Ивелина Найденова

Тестове за 4 клас: Математика.Бълг.език.Литература.Човекът и обществото.Човекът и природата

Сборникът съдържа 900 упражнения, въпроси и задачи за четвърти клас по изучаваните учебни дисциплини: Математика, Български език, Литература, Човекът и природата и Човекът и обществото.
Съставен е от пет раздела, всеки от които завършва с отговорите на поставените въпроси. Темите са подредени според основните дялове в учебното съдържание и са съобразени с всички одобрени учебници по новия учебен план.
Тестовете могат да се използват успоредно в процеса на работа в училище или след приключване на дял от учебния материал.
Всеки раздел завършва с обобщителни тестове (без литературата), които включват материал от цялото учебно съдържание по отделен предмет и могат да се използват за проверка на изходното ниво на учениците.
В края на всеки тест по български език има творчески задачи, чиято цел е да разшири и обогати езиковата култура на учениците в българското училище.

Автор: Денчо Найденов; Ивелина Найденова Категория: 4-ти клас; Учебни помагала; Български език и литература; Математика; Човекът и обществото; Човекът и природата
Издател: Скорпио
Брой страници: 192 Език: Български
Тегло: 0.460 кг. Баркод: 9547922947
ISBN: 9547922947