ТЕ ЖИВЕЯТ В НОЩТА –

0
(0)

ТЕ ЖИВЕЯТ В НОЩТА

Носителят на Оскар® Бен Афлек („Арго“) е режисьор, продуцент и актьор в главната роля на драматичния криминален трилър ТЕ ЖИВЕЯТ В НОЩТА. Също така той е и автор на адаптирания сценарий по отличения с награда „Едгар Алън По“ бестселър на Денис Лихейн. Филмът отбелязва тяхното второ сътрудничество на тема Бостън и неговите жители, след драмата Жертва на спасение.
Това, което даваш на света, винаги ти се връща. Но не както очакваш. Да се вслушва в бащини съвети не е в природата на Джо Кофлин. Дори обратното, завърналият се от фронта на Втората Световна война млад мъж е разочарован от съществуващия социален и икономически ред и застава от другата закона, въпреки, че е син на заместник-началника на Бостънската полиция. Джо не е голям престъпник, дори не е достатъчно лош за живота който е избрал. За разлика от гангстерите, за които отказва да работи, той има чувство за справедливост и отворено сърце, като и двете качества работят срещу него, правейки го уязвим отново и отново, и в бизнеса и в любовта.

Категория: драма; екшън Студио: Warner Brothers
Дата на издаване: 15.05.2017
Времетраене: 124 мин. Ограничение в показа: Не
Режисьор: Бен Афлек Артисти:  Бен Афлек; Ел Фанинг; Зоуи Салдана
Езици аудио: Aнглийcки;  Полски;  Унгарски Езици субтитри: Apaбски; Aнглийcки; Pумънски;  Български;  Гръцки;  Иврит;  Полски;  Словенски;  Сръбски;  Турски
Баркод: 03800904030618 Линк IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2361317/

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.