Тайните подземия на България – част пета – Милан А. МилановПодземен град под Бургас. Апокалипсисът. Вавилонската кула в Черно море. Акрополът. Метеора. Корабите на император Калигула.

Небесните градове на Сириус. Пещерата "Утробата". Крепостта "Раховец". Старосел. Големият каньон. Дяволският град. Арарат.

Съкровището от Весилико. Никола Гешев. Созополски истории. Капри и Соренто. Латвиецът. Необикновената 2012 година…

В книгата се съобщават веизвестни истини за Вавилонската кула и нейното местонахождение на дъното на Черно море; под Бургас се намира древен град на атлантите, свързан с Вавилонската кула; за златната статуя на Аполон от гр. Созопол – древната Аполония – и копието й, отнесено в Рим; за тълкуване на "Откровението на Йоан Богослов"…

Убит ли е през 1944 година царският полицай Никола Гешев и открити ли са тайните досиета на агентурата му?

Книгата се чете на един дъх!

Поредицата от книги "Тайните подземия на България" на писателя Милан А. Миланов се превърна в любимо четиво на българския читател, поднасящо ни вековни тайни. Духовният учител – игуменът на манастира "Света Троица", притежаващ екстрасензорни способности, и в тази пета част на книгата разкрива на своя ученик лабиринт от тайни. За разкриването на тайните помага и Гергана Герасимова, получаваща послания от Информационната Космична Банка (Акаша).


Автор Милан А. Миланов
Издателство Везни 4
ISBN 9789549977424
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 320