Тайните на фотографията : Семейните снимки – Джон Хийли , Джоуел Сартори

Тайните на фотографията : Семейните снимки

Фотожурналистът Джоуел Сартори е един от водещите фотографи на списание "Нешънъл Джиографик". Сред неговите обекти са сивите вълци и мечките гризли, Националният парк "Мадиди" в Боливия и дивите простори на Пантанал в Бразилия. Но най-големият и най-ценен архив на Сартори е огромната колекция от снимки, които е правил на своето семейство през последните 20 години. На страниците на тази книга той показва някои от най-добрите си кадри и споделя как ги е направил. С помощта на фотографа и писател Джон Хийли, разбулва пред вас основите на фотографията и показва как е прилагал водещите принципи във всеки от кадрите в тази книга.

Други засегнати теми са как да изберете фотоапарат, как да създадете удобен архив и как да получите най-добри печатни копия и да създавате проекти за вас и вашите близки.

Никога не е издавана подобна книга със съвети – пълна с висококачествени снимки и подробна информация, която всеки може да овладее. "Семейните снимки" e уникално по своята полезност и незаменимо ръководство за семейства и приятели.

Автор: Джон Хийли ; Джоуел Сартори Брой страници: 192
Категория: Изкуство и фотография; Хоби и свободно време Език: Български
Тегло: 0.442 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542703419
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789542703419