Тайната на успеха вече не е тайна – Дарси Андрюс

Тайната на успеха вече не е тайна

Книгата "Тайната на успеха вече не е тайна" е оптимистична равносметка за това колко важно е постоянството. Ако търсите знаменити истории, в които метафорично казано, главният герой побеждава дракона, премеждията са преодолени, а невъзможното се оказва постижимо, то това е вашата книга. Тя разказва невероятни истории, които ще вдъхновят всеки запален читател и ще го изправят на крака в търсене на истинското щастие. Обхватът от време и сфери на реализация е невероятно богат: от Дж. К. Роулинг до Катрин Хепбърн; от Кристина Агилера до Джули Андрюс; от Кени Уест до Бийтълс; от Майкъл Джордан до Елвис Пресли. След като прочетете книгата ще узнаете какво е мотивирало всички тези хора да открият тайната на успеха си.

В продължение на много години Дарси Андрюс преподава английски език, преди да се насочи към писателската дейност. Търсейки начини да насърчи и стимулира учениците си, тя започва да събира истории на известни личности, които първоначално са се провалили, а впоследствие са станали известни и богати. Когато Андрюс не прекарва времето си в търсене на плахото начало, последвано от невероятен успех, тя се наслаждава на собствения си живот.

Веднъж Колин Пауел заявил: "Успехът няма тайни. Той е резултат от подготовка, упорита работа и поука от грешките." Ще научиш много от грешките си, но не бива да продължаваш да ги допускаш в бъдеще. Тази книга е точно за това – учи ни, че провалите са само дупки по пътя към успеха, а не знаци "стоп".

Автор: Дарси Андрюс Брой страници: 376
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.329 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789542808473
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789542808473