ТАЙНАТА НА УСПЕХА ВЕЧЕ НЕ Е ТАЙНА – -20%

Книгата “Тайната на успеха вече не е тайна” е оптимистична равносметка за това колко важно е постоянството. Ако търсите знаменити истории, в които метафорично казано, главният герой побеждава дракона, премеждията са преодолени, а невъзможното се оказва постижимо, то това е Вашата книга. Тя разказва невероятни истории, които ще вдъхновят всеки запален читател и ще го изправят на крака в търсене на истинското щастие. Обхватът от време и сфери на реализация е невероятно богат: от Дж.К. Роулинг до Катрин Хепбърн; от Кристина Агилера до Джули Андрюс; от Кени Уест до Бийтълс; от Майкъл Джордан до Елвис Пресли. След като прочетете книгата ще узнаете какво е мотивирало всички тези хора да открият тайната на успеха си.

За автора:

В продължение на много години Дарси Андрюс преподава английски език преди да се насочи към писателската дейност. Търсейки начини да насърчи и стимулира учениците си, тя започва да събира истории на известни личности, които първоначално са се провалили, а впоследствие са станали известни и богати. Когато Андрюс не прекарва времето си в търсене на плахото начало, последвано от невероятен успех, тя се наслаждава на собствения си живот.

Въведение

Веднъж Колин Пауел заявил: „Успехът няма тайни. Той е резултат от подготовка, упорита работа и поука от грешките.“ Ще научиш много от грешките си, но не бива да продължаваш да ги допускаш в бъдеще.

Тази книга е точно за това – учи ни, че провалите са само дупки по пътя към успеха, а не знаци „стоп“.

Рядко някой да ви каже, че най-добрият начин да успееш е първо да се провалиш. Въпреки това в книгата ще прочетете как не всеки успява при първия опит, дори не и при втория. Понеже никой не обича да живее с мисълта за неуспехите, те по-скоро се появяват, за да ни мобилизират да постигнем целите си.

Понякога не става дума за истински провал, а по-скоро за лошо предчувствие. Малцина са постигнали голям успех, без поне един човек, да им е предрекъл, че „мисията им е невъзможна“.

Книгата е начин да вдъхновя студентите си. Желанието ми е да им докажа, че въпреки спънките по пътя им, те могат да постигнат всичко. За целта събрах истории за първоначалните несполуки на известни личности. Впоследствие, че разполагам със стотици биографии на хора, преминали през много премеждия, водили битки, превърнали минусите в плюсове, но не са се отказали от целите си.

Когато напуснах учителската професия, за да преследвам мечтата си да стана писател, реших да събера тези записки с истории в книга – доказателство, че хората не са „губещи“, докато сами не го решат.

Автор Дарси Андрюс
Издателство СИЕЛА
ISBN 978-954-28-0847-3
Година на издаване 2010
Корица Мека
Формат 32/84/108
Език Български