Тайната между нас – Барбара Делински

Тайната между нас

..В една дъждовна нощ инцидент преобръща живота на Дебора Монро и шестнайсетгодишната и дъщеря Грейс.

Момичето блъска пешеходец, изскочил изневиделица пред автомобила. Раненият мъж е учителят по история на Грейс, който има репутацията на странен и затворен човек. Дебора веднага решава да поеме вината за случилото се. Макар и продиктувана от майчина обич и загриженост, изречената лъжа превръща живота на семейството в ад. Дебора трябва да се справи с напрегнатото си ежедневие на семеен лекар и самотен родител. Измъчвана от чувство за вина, дъщеря и се затваря в себе си..

Тайната между Дебора и Грейс заплашва да разруши не само силната връзка между майка и дъщеря, но и застрашава отношенията между всички членове на семейството.

Когато раненият мъж умира в болницата, д-р Монро се изправя пред реалната опасност да се сбъднат най-лошите и страхове

От 1980 година насам Барбара Делински е написала над 60 романа. След първите си стъпки в романтичния жанр тя бързо се ориентира към по-сериозната женска проза със заглавията си "Повече от приятели", "За дъщерите ми" и други.

Барбара Делински създава впечатляващи персонажи и силно емоционални истории за брака, ролята на родителите и за приятелството и засяга теми като изневярата, самоубийството сред приятели, синдрома на "празното гнездо" и борбата за настойнически права над децата.

Книгите й редовно се появяват в най-престижните бестселърови класации на "Ню Йорк Таймс", "Уошингтън Поуст", "Бостън Глоуб", "Пъблишърс Уикли" и "Ю Ес Ей Тъдей". Романите й са преведени на 25 езика и се продават в милиони екземпляри по цял свят.

Автор: Барбара Делински Брой страници: 336
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.323 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542607335
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789542607335