Тайната – Барбара Фрийти

Тайната

От авторката на Заливът на ангелитеБарбара Фрийти.

Искреността им отвежда любовта много по-дълбоко в техните души…

Дерек Кейн е обвинен и осъден за кражбата на три безценни картини. Мечтите на съпругата му Бриана са изпепелени. След внезапната смърт на Дерек в затвора тя се връща в градчето Ейнджълс Бей заедно със сина си, решена да докаже невинността на съпруга си и да намери изчезналите картини. Не я разколебават дори доводите на Джейсън Марлоу, полицай и някогашен приятел на Дерек, който го е изпратил в затвора. А когато с Джейсън неочаквано се влюбват един в друг, Бриана трябва да избира между миналото и настоящето, между истината и лъжите. Защото нищо не е каквото изглежда…

Тайната ще остане неразкрита до последния момент. Щом хвърчилото полетя, сякаш и тя се издигна с него. Беше невероятно чувство на волност. Не си спомняше кога за последен път е поглеждала нагоре, кога за последен път е мечтала. Вятърът се виеше около нея и я обгръщаше с любов. Долови гласове, шепнещи във въздуха, и у нея изникна абсурдната мисъл, че ангелите пеят. И някъде в този хор позна гласа на Дерек, сега по-щастлив, а не изпълнен с горест и вина; извисяваше се с любов и надежда. “Дойде време за твоите мечти, Бриана. Нека бъдат големи, нека бъдат дръзки, нека се сбъднат.”

Барбара Фрийти е американска писателка на бестселъри в жанра съвременен романс, дамска литература и романтичен трилър.

В началото на творчеството си пише под псевдонима Кристина Логан. Любовта на Барбара към писането произлиза от нейната любов към четенето. През 2000 г. получава (като Кристина Логан) награда от Асоциацията на писателите на романси за цялостно творчество за своите съвременни романси.

Произведенията на Барбара Фрийти са известни с емоционални и завладяващи истории за любов, семейство, мистерия и романтика. Тя пише за обикновените хора, попаднали в необикновени приключения. Те са били 12 пъти в списъците на бестселърите на „Ню Йорк Таймс” и „USA Тудей”. Тя е член на Асоциацията на писателите на романси на Америка, като е президент на клона ѝ за електронни книги.

Автор: Барбара Фрийти Брой страници: 304
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Плеяда Баркод: 9789544093433
Дата на издаване: 17.09.2014 ISBN: 9789544093433