Създали успехи – Джери Порас, Марк Томпсън, Стюард Емери

Създали успехи

Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят, успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но също така и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности. Тримата съавтори са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни. Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза. Те имат смелостта да поемат инициативата въпреки натиска на обществото и да вършат това, което обичат, а не това, което другите желаят. Те не се отдават на самосъжаление при единична загуба или търсене на изкупителни жертви, когато нещата не вървят, а си поставят високи приоритети, за да постигнат ефективност в изпълнение на преследваните цели.

Когато отворите книгата – казват авторите, – може би не сте имали намерение да откривате по-големи възможности и да бъдете Строител като успелите хора, за които четете. Ние обаче вярваме, че разказите тук няма да ви позволят да се скриете от успеха и ще се устремите към още по-високи постижения.

Всеки се стреми към успех, но затова вие трябва да правите нещата по-добре от другите. „Създали успехи“ е изключителна книга, която най-после разбулва същността на секретната формула за успех, базирана на опита на тези забележителни хора – Сър Ричард Брансън, Virgin Brands.

Автор: Джери Порас; Марк Томпсън; Стюард Емери Брой страници: 274
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.480 кг.
Издател: Класика и Стил Баркод: 9789543270439
Дата на издаване: 22.04.2008 ISBN: 9789543270439