Супер работа, супер кариера – Кибеа Колектив

Как бихте определили кариерата си: като добра, посредствена или супер? Как да разберете кой е верният отговор? И най-вече: как да постигнете супер кариера? Тази книга е за вас, независимо дали търсите работа или искате да придадете по-голям смисъл на работата, която имате в момента.

* Създайте си супер кариера
Вашата работа ще бъде страхотна, защото я вършите вие! Можете да дадете своя забележителен принос, вместо просто да изпълнявате длъжностната си характеристика.

* Опознайте своите силни страни
Вие внасяте своето уникално, неповторимо съчетание от талант, страст и съвест в света на работата.

* Дефинирайте своята кауза
Светът на бизнеса е пълен с неВероятни предизвикателства и възможности. Намерете каузата, която е най-важна за вас самите.

* Постройте си село
Създайте общност от хора, които могат да би помогнат във вашата супер кариера и на които вие на свой ред също да помогнете.

* Усъвършенствайте процеса на търсене на работа
Направете си кратко автобиографично представяне, което наистина да работи за вас, и повече няма да търпите изтезанията на интервютата за работа.

ТУК ЩЕ ОТКРИЕТЕ ТАЙНАТА КАК ДА ПОЛУЧИТЕ И ЗАДЪРЖИТЕ РАБОТАТА, КОЯТО ЖЕЛАЕТЕ.

Супер работа, супер кариера ни помага да открием уникалната си страст, таланти и силни страни, които можем да предложим в своята работа, и ни вдъхновява да дадем своя принос и да направим важните неща. на които само ние сме способни.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:176
  • ISBN:9789544745745
  • Жанрове:Популярна психология, Психическо здраве и самоусъвършенстване
  • Тегло:1 kg