Стрес – какво трябва да знаем за него – Грег Уилкинсън

Стрес – какво трябва да знаем за него

Стрес
Какво трябва да знаем за него

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване.
С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

Определено ниво на стрес е необходимо, за да ни поддържа мобилизирани. Прекалено силният стрес обаче има вреден ефект върху нашето здраве и благополучие, нарушавайки ежедневните ни дейности и междуличностните отношения. Повтарящият се, продължителен, силен стрес има отслабващ и деморализиращ ефект, което затруднява още повече справянето с проблемите, отговорни за появата на стреса.
Безценната книга на проф. д-р Уилкинсън обяснява какво представлява стресът и произтичащите от него проблеми. Също така ни показва как можем да си помогнем сами и къде да потърсим специализирана помощ.

Автор: Грег Уилкинсън Брой страници: 136
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: СофтПрес Баркод: 9789546855169
Дата на издаване: 20.02.2007 ISBN: 9789546855169