Странни електромагнитни явления: Наука за необяснимо – Луис Прауд

Странни електромагнитни явления: Наука за необяснимо

Живеем в околна среда, проникната от естествени и изкуствени източници
на електромагнитна енергия, а и самите ние сме електромагнитни същества.
И тъй като продължаваме да замърсяваме, променяме както електромагнитната среда, така и себе си, това води до нарушаване на психичното ни равновесие. Тази увлекателна и полемична нова книга показва как всички неща – от всекидневните до мистериозните – са обвързани помежду си чрез една огромна и напълно невидима електромагнитна мрежа. Книгата разглежда екстрасензорните възприятия, полтъргайст безредиците, психокинезата, електрическите хора, НЛО и други паранормални явления от електромагнитно естество. Чрез по-разкрепостено виждане за света и науката предлага обяснение на изкуствените и несвойствени за природата енергии, които сме въвели в околната си среда, за съществуването и разбирането на паранормалното.

"Странни електромагнитни явления" изследва въпроси, като:

• Притежават ли човешките същества магнитно шесто чувство, подобно на домашните гълъби?
• Дали изкуствените електромагнитни полета, излъчвани от електропроводите, постепенно увреждат здравето ни?
• Могат ли удар от мълния или тежък токов удар да отключат странни психически способности у човека?
• Как някои учени обясняват факта, че кълбовидната мълния може да минава през стени, да прониква в стаи през ключалки и да проявява признаци на интелигентно поведение?

Интригуваща книга, в която са намерили баланс научни изследвания и енигматични проучвания на квантовите полета, парапсихологията и електричеството на тялото.
Понякога природните явления водят и до свръхестествени последици…

Луис Прауд е писател и изследовател на аномални и паранормални явления. Той е роден в отдалечения град Лора, Южна Австралия, но прекарва по-голямата част от детството си в Тасмания и в селските северни райони на Нов Южен Уелс. Едни от най-ранните му и най-съкровени спомени са как гледа баща си да провежда научни експерименти в задния двор на дома им, използвайки бубините на Тесла и други електрически приспособления и устройства. Той е единственият човек в историята, получил от учителя си в гимназията наградата Паразитна психология за постоянно нарушаване на дисциплината в клас със забележки за парапсихологията.

Автор: Луис Прауд Брой страници: 336
Категория: Наука и научно-популярна литература Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Atea Books Баркод: 9786197280067
Дата на издаване: 22.03.2016 ISBN: 9786197280067