Смъртта като изкуство – Александра Маринина

Смъртта като изкуство

"Смъртта като изкуство" на Александра Маринина.

В театър „Нова Москва“ е извършено покушение над заемащия постовете директор и художествен ръководител – Лев Богомолов. Пострадалият е в кома вследствие на удар с бухалка. Недоволни от тромавата работа на милицията, роднините му се обръщат към детективската агенция, в която работи Анастасия Каменская. Заедно с младия оперативен работник Антон Сташис тя се заема със случая. Заподозрените са много, което не изненадва никого предвид избухливия нрав и безцеремонното поведение на Богомолов. Още в началото на разпитите Настя и Антон усещат, че всички работещи в театъра лъжат, макар и по различни причини. У двамата детективи все повече се затвърждава мнението, че ще намерят извършителя на покушението именно в „Нова Москва“.

Но едно събитие, на пръв поглед незначително, ала със съдбовни последствия, ще се окаже повратна точка в разследването. Някой е изчаквал търпеливо с години, за да отмъсти…

Александра Маринина е най-четената съвременна руска авторка в света. Александра Маринина е безспорната руска кримикралица. До този момент списъкът с творбите й е внушителен, както и броят на почитателите й в цял свят. Маринина е автор на над 40 книги, преведени на 26 езика. Романите на Маринина са продадени в 43 милиона тираж, което я превръща в най-четения и обичан съвременен руски автор. Книгите й се превеждат в държави като Китай, Япония, Бразилия, България, Аржентина, Германия, Португалия, Франция, Турция, Гърция и много други.

Книги от авторката: Смяна на мишената, Капан за мишки, Градска тарифа, Градска тарифа, Живот след живота, Жертвата неизвестна, Мъжки игри, Аз умрях вчера, Реквием, Призрачна музика, Седмата жертва, Когато боговете се смеят, Незаключената врата, Няма връщане назад и др.

Автор: Александра Маринина Брой страници: 488
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.370 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542613916
Дата на издаване: 07.11.2014 ISBN: 9789542613916