Смъртоносно – Сандра Браун

Началната учителка Онър Жилет, героиня в романа "Смъртоносно" живее с дъщеричката си Емили в уединена крайбрежна къща в Луизиана. След трагичната смърт на съпруга й Еди, Онър се затваря в себе си, обзета от чувство на вина. Младата жена посвещава времето си на отглеждане на детето и постепенно се учи отново да се радва на живота.
Един ден, докато приготвят сладкиши в кухнята, Емили забелязва непознат мъж, припаднал в градината. Онър се втурва да му помогне, но мъжът скача и насочва пистолет към нея. Оказва се, че той е Лий Кобърн, обвинен в жестокото убийство на седем души. Опасен, отчаян и въоръжен, Лий ги принуждава да изпълняват заповедите му.
Онър няма друг избор, освен да му се подчини. Кобърн е убеден, че покойният й съпруг е криел нещо изключително ценно, което не му е принадлежало. Тази свръхсекретна информация засяга многоуважавани граждани и поставя в опасност семейството на Еди. Онър инстинктивно усеща, че сеещият смърт Кобърн е единственият й шанс да оцелее. Двамата изпитват силно привличане един към друг, което прераства в изгаряща страст.
Кобърн и Онър са принудени да бягат, за да спасят живота си, застрашен от същите онези хора, които им обещават закрила.

Автор Сандра Браун
Издателство Хермес
ISBN 9789542610540
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 400
Формат 13×20