Смъртоносната тайна на тамплиерите – Робер Амбелен

Смъртоносната тайна на тамплиерите

ново преработено и луксозно издание на прочутата книта на Робер Амбелен "СМЪРТОНОСНАТА ТАЙНА НА ТАМПЛИЕРИТЕ – или истината за Иисус".

Тази книга съдържа някои разкрития, които без съмнение шокират. Но…

– Знаете ли защо след втората половина на 13 в. Орденът на тамплиерите отхвърля догмата за божествения произход на Иисус Христос и възприема тезата за Единния Бог?..

– Знаете ли, че катарите са знаели много преди тамплиерите тайната за действителния произход на Иисус от Назарет и че това е главната причина за унищожаването им?..

– Знаете ли, че в действителност Иисус се ражда през 16 или 17 г. Хр. и че е разпнат от римляните през 33 или 34 г., когато е около петдесетгодишен?..

– Знаете ли, че Иисус произхожда от царския род на Давид и затова става, след баща си Иуда от Гамала и дядо си Езекия, водач на еврейската съпротива срещу римляните?..

– Знаете ли, че Иисус е разпнат с главата нагоре, както са постъпвали тогава с разбунтувалите се роби и злосторниците, а не с главата надолу, каквото е било наказанието за политическите размирници?…

В процеса на продължително и търпеливо изследване авторът Робер Амбелен стига до голямата “тайна на Църквата”. Разкриването на тази тайна е истинската причина за гибелта на рицарите на Ордена на тамплиерите. Личността на Иисус Христос се представя пред нас в съвсем нова светлина.

Автор: Робер Амбелен Брой страници: 300
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения; История и археология; Луксозни издания Език: Български
Тегло: 0.650 кг.
Издател: Мария Арабаджиева Баркод: 9789547871052
Дата на издаване: 02.09.2015 ISBN: 9789547871052