Слава в смъртта – Нора Робъртс

Слава в смъртта

Голяма киностудия заснема филм по книгата за един от първите случаи на Ив Далас. Преди края на снимките продуцентите и режисьорът организират бляскаво парти, на което са поканени и главните действащи лица от реалната история – Ив Далас и Делия Пийбоди. Въпреки че не обича шумните светски събития, Ив не може да откаже тази покана. На партито тя с интерес наблюдава актрисата, която се превъплъщава в нейния образ и с която имат изумителна прилика. Но вниманието й определено грабва Кей Ти Харис – актрисата в ролята на Пийбоди. Конфликтна и арогантна, тя очевидно притежава умението да печели врагове..
Когато по-късно вечерта в басейна на покрива е открит трупът на Харис, лейтенант Далас влиза в обичайното си амплоа – разследване на убийство. Със сигурност извършителят се намира сред гостите на събитието. Случаят обаче не е толкова лесен, защото всеки от присъстващите има поне един мотив за престъплението…

Романите на Нора Робъртс са отпечатани в повече от 400 милиона броя по света!

Нора Робъртс е американска писателка на бестселъри в жанра романтичен трилър. Нора членува в няколко писателски групи и е спечелила многобройни награди от колегите си и от издателската индустрия. Нора Робъртс е многократно провъзгласявана от Пъблишърс Уикли за писателка с необятно въображение и талант.

Общ тираж на книгите ѝ – над 280 милиона екземпляра. 23 книги на Нора Робъртс се продават всяка минута през последните 23 години. След появата на първия ѝ бестселър през 1991 г., книгите ѝ са прекарали общо 632 седмици в класацията на Ню Йорк Таймс – това се равнява на над 12 години бестселъри всяка седмица. Взети заедно, книгите на Нора Робъртс са прекарали 90 седмици на първо място в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс! 29 са дебютирали на първо място. Неколкократно е имала едновременно 4 книги в класацията на Ню Йорк Таймс. Авторка е на романа „Въглени в мъртвата пепел“, както и на множество други романи. Някои от най-известните ѝ произведения са: „Родена в пламък“, „Родена в лед“, „Родена в грях“, „Искрени лъжи“, „Далеч на север“ и други. Днес Нора Робъртс е една от най-успешните автори на съспенс романи, книгите ѝ са бестселъри не само в САЩ, но и в Европа.

Автор: Нора Робъртс Брой страници: 368
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.330 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542614869
Дата на издаване: 03.09.2015 ISBN: 9789542614869