Съкровищата на Валкирия – Сергей Алексеев

Съкровищата на Валкирия

Сензационният руски бестселър, превърнал се в култова книга за милиони читатели. Опирайки се на малко популярни научни факти, авторът изгражда добре защитена теория за арийските корени на славяните и забравеното древно познание от времето, когато човек е живял в хармония с природата и е бил част от нея. Облечена в изпълнен с напрежение и загадки сюжет, тя е превърната в увлекателен приключенски трилър, който разбунва духовете.

Сергей Алексеев е роден на 20 януари 1952 г. в Томска област. До началото на писателската си кариера е упражнявал различни професии – геолог, историк, учен, следовател криминалист, журналист. Започнал да пише художествени произведения, той печели литературни награди и обичта на милиони читатели, някои от книгите му са екранизирани.
Романът му „Съкровищата на Валкирия” от години заема трайно място в топлистите на руските бестселъри. Още с излизането си разбунва духовете с оригиналните си идеи относно арийските корени на древните славяни и за кратко време се превръща в култов роман. Под натиска на читателите авторът написва още четири романа в серията.

Не може да има нещо по-добро. Това е най-съкровеното, което винаги съм знаел, но не съм се замислял върху него.

Не съм чела нищо по-потресаващо. Погълнах книгата за един ден. Този роман събужда родовата памет, стаена в гените. Това е просто чудо.

„Съкровищата на Валкирия” е разбиваща книга – толкова смела, свежа, съвършено неочаквана и в същото време някак си близка и позната!

Автор: Сергей Алексеев Брой страници: 480
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Персей Баркод: 9789549420685
Дата на издаване: 2008 г. ISBN: 9789549420685