Скритите сили на природата – Сандра Ингерман, Лин Робъртс

Скритите сили на природата. Как да се свържем с тях, за да черпим енергия и да живеем в пълна хармония и здраве?
Не допускайте повече външният свят да пише сценария ви – поверете го на душевността си! Чудесата са наше рождено право! Уважавайте живота и смъртта и не забравяйте кои сте!

Съкровените призиви и изпитаните духовни практики на Сандра Ингерман и Лин Робъртс – уважавани изследователи и последователи на древните философии за света, преобръщат представите за видимо и невидимо, за недосегаемо и постижимо, за силата на постоянното и временното, за пътя към единението с най-грандиозното – Майката Земя. Лекотата, с която ни повеждат по пътя на неразривната връзка между природата и вродените ни естествени вътрешни ритми, превръщат разказите от съприкосновението с разнородните обитатели на планетата в духовен пътеводител за смисъла и ценностите на материалния свят, в който живеем.

И ни връщат към:

 • Могъществото на малките неща.
 • Принципа за единство и цялост в мрежата на живота.
 • Култивирането на богата вътрешна градина, в която вместо семена използваме думи и мисли, за да станем балансирани и хармонични.
 • Поличбите и знаменията – трохите, които Вселената пуска, за да се ориентираме по тях.
 • Съзнателното решение да приемаме живота такъв, какъвто е, и да бъдем това, което сме!
 • Танцът на неделимото – умирането и прераждането като част от потока и кръговрата на природата.

Природата притежава мистична душа. Ако отворим сърцата и сетивата си за нея, ще получим достъп до прастарата мъдрост на животните, дърветата и растенията и ще внедрим в живота си тяхната съзидателна сила. Чрез връзката си с първичните сили на елементите ние преоткриваме естественото си равновесие, получаваме подкрепа по жизнения си път и изцеление за себе си и за Земята.

Заслушайте се в природните духове, изпълнени с любов и състрадание! Излезте от мрака на непознатото! Свържете се със скритите сили на природата и ги поканете в живота си, за да разгърнете безграничния си потенциал и творческа същност! Природата ни зове обратно у дома!

Включва практически упражнения и ритуали.

♦ ♦ ♦

Сандра Ингерман е автор на десет книги и седем аудио програми. Повече от 30 години води международни курсове, в които запознава участниците с основни за шаманизма техники, като шаманско пътуване, шаманско лечение и изчистване на околната среда от замърсяване с помощта на духовни методи.
Сандра е отдадена на идеята за международно сътрудничество, имащо за цел да създаде благоприятни промени за нашата планета. По тази причина тя основава световна мрежа от преподаващи и практикуващи шаманизъм и с цялото си сърце подкрепя хората, които искат да преоткрият връзката си с природата.

Радва се на всеобщо признание заради интегрирането на древни лечебни методи от различни култури във всекидневието на съвременното западно общество.
В месечната си рубрика Transmutation News, която списва от 1998 г., тя мотивира духовната общност по цялото земно кълбо да не престава да полага усилия, дори когато ефектът от тях не се проявява незабавно. Рубриката се превежда от доброволци на тринайсет езика и е достъпна на сайта й www.sandraingerman.com. В нея Сандра предлага на читателите многобройни духовни практики и ритуали, сред които Създаване на човешка мрежа от светлина.

Като лицензиран брачен и семеен терапевт и психолог консултант Сандра е изтъкнат специалист в областите посттравматичи смущения и остро стресово разстройство. През 2007 г. е отличена с наградата за мир на Световната фондация
за интегративна медицина, а в броя си от ноември/декември 2013 г. сп. Spirituality and Health й отрежда място в челната десетка на духовните водачи.

Лин Робъртс е многократно награждаван автор и преподавател по шаманизъм и шаманско лечение. Занимава се със съзерцателна психотерапия и тибетски будизъм, сътрудничи с различни туземни шамански групи на отдалечени места, практикува шаманско рейки и западни лечебни методи в областта на тялото и духа. Лин е магистър по тибетски будизъм и западна психология от университета Наропа и получава инициации от шамани в Южна Америка и Сибир. Обучена е от еквадорските лечители кечуа. Организира сакрални пътувания до туземните народи в отдалечени региони, като басейна на Амазонка, азиатските степи, високите Анди и древните земи на маите. Преобразува древни техники в модерни упражнения, които регулират личностния дисбаланс, задълбочават връзката ни с духа и с природата и помагат за внасянето на положителни промени в света. Бивш председател на основаната от Джон Пъркинс организация с нестопанска цел Dream Change, Лин е съосновател и президент на Olympic Mountain EarthWisdom Circle (OMEC), който си е поставил за цел изграждането на свещена и отговорна връзка със Земята. Преподава в няколко висши учебни заведения и е консултант в организацията с нестопанска цел Earth Train със седалище Панама. От двайсет години преподава в Института Омега – най-голямата холистична образователна институция в света.

През двете години, в които пише тази книга, тя живее в дъждовната гора Хо в тихоокеанския Северозапад на САЩ. Трудовете на Лин Робъртс – съвременен мистик и духовен еколог, внушават силно чувство за принадлежност към света на природата.
Повече информация за нея: на сайта www.llynroberts.com

СЪДЪРЖАНИЕ

Въведение 7
Как да си служите с книгата 20
1. Полярната сова и вирджинският бухал – божествените радари
2. Ледниковият нанос и пясъкът – силата на земната енергия
3. Къпиновият храст и дивата роза (шипка) – споделените богатства на Земята
4. Артезианският извор и мъглата – свещените извори на живота
5. Семето от дива слива (трънка) и богинята на Земята Нункуи за насладата от живота
6. Банановият охлюв и дъждовният червей – да възобновим контакта!
7. Черната мечка – мощта на първичната сила
8. Царевицата – връзката между Земята и живота
9. Хвойната и Господарката на сикомората – мост между Небето и Земята
10. Уапити и змията – двойната змиевидна спирала на нашето ДНК
11. Киселецът и гъбата – отворената врата към тайните на живота
12. Разнолистната цуга и канадската топола – мост над бездната, която разделя хората от природния свят
13. Скритият народ и духът на Земята;
Звездните същества и Звездната принцеса – завесата между видимия и невидимия свят
Приложение I
Работа с поличби
Приложение II
Справяне със скръбта
За авторите
Благодарности

 • Корица:Мека
 • Брой страници:304
 • Общи:Преводна литература
 • Година:2016
 • Вид:Ръководство
 • Баркод:9786197280227
 • ISBN:9786197280227
 • Жанрове:Еротика, Популярна психология
 • Размер на продукта:140/210
 • Тегло:1 kg