Съюзници – Анди Андрюс

Съюзници

Сърцата единствени знаят пътя…
"… Пазим болката в себе си, размишляваме над нея… Тя е с нас, когато ядем, с нас е, когато спим – постоянно е с нас и се отразява на начина, по който говорим с децата си, с любимите си, приятелите си… Дори когато виновникът си отиде от този свят, дори тогава гневът продължава да живее и болката продължава да ни измъчва.
– Докато не простим – кимна Били. Права си. Няма такова нещо като "контролиране на гнева". Това просто е невъзможно. Единственият изход е да простиш."

И от най-безнадеждното положение има поне два изхода… Какво може да се случи, когато се пресекат пътищата на офицер от германския военноморски флот и красива млада американка, скърбяща за съпруга си, загинал от вражески огън? През Втората световна война. На брега на Мексиканския залив. Могат ли враговете да сключат примирие? Всъщност… възможно ли е нещо повече?

"Това е човекът, който незабелязано се превърна в една от най-влиятелните личност в Америка".
"New York Times"

"Съюзници е най-динамичният роман на Анди Андрюс, който отново ни оставя вдъхновени, очаровани и хипнотизирани."
"The Saturday Evening Post"

Всички романи на Анди Андрюс са бестселъри. Той е говорил пред огромна аудитория по молба на четирима различни американски президенти, както и пред ръководния състав на най-големите корпорации.
Анди Андрюс живее в Ориндж Бийч, Алабама, заедно със съпругата си Поли и двамата им синове.

Автор: Анди Андрюс Брой страници: 200
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.261 кг.
Издател: Skyprint Баркод: 9789543900855
Дата на издаване: 29.10.2012 ISBN: 9789543900855