Сюжетни карти POP! 3 – Ангелина Цветкова, Елка Ставрева

Сюжетни карти POP! 3

В учебния комплект РОР! 3, както и в предишните две нива, приказните истории заемат централно място в обучението на децата по английски език.

Всяка приказна история е представена чрез поредица от илюстрации в книгата за детето. Същите илюстрации като 82 сюжетни карти с размер А4 са част от учебния комплект. Те са удобно и ефективно средство за онагледяване и подпомагане на разбирането на сюжета на приказните истории, както и за тяхното драматизиране. Картите фокусират вниманието, стимулират и мотивират децата да бъдат активни участници в учебния процес, да общуват с героите и помежду си на английски език.

Сюжетните карти са номерирани по реда, в който следват при представяне на всяка приказна история. На гърба на всяка карта за удобство на учителя са отпечатани репликите на героите. Картите се използват многократно при въвеждане и затвърдяване на всяка история със и без звукозапис. В книгата за учителя са предложени конкретни идеи за различни видове дейности, в които картите са незаменим помощник на учителя и децата.

Автор: Ангелина Цветкова; Елка Ставрева Категория: 1-ви клас; Учебни помагала; Английски език; Детски градини; Подготвителна група (5-6 годишни деца); Подготвителна група (6-7 годишни деца)
Издател: Просвета
Дата на издаване: 01.09.2014 Език: Български/Английски
Тегло: 1.000 кг. Баркод: 500127
ISBN: 500127