Системата минус 60 – Екатерина Мириманова

0
(0)

Системата минус 60

За да отслабнете, трябва да ядете всичко! До това заключение достига Екатерина Мириманова след дългогодишна борба с наднорменото тегло. След редица неуспешни опити да отслабне тя създава свой собствен метод и успява да свали 60 кг за година и половина. И то без да се лишава от нищо! Тъй като всички диети налагат ограничения, системата Минус 60 изглежда невероятна, но е факт. Създателката й и хиляди нейни последователи са свалили излишните килограми, без да навредят на здравето си.
Възможно ли е да достигнете желаното тегло и да го задържите без особени усилия? Да, и то не като следите с какво се храните, а като знаете кога трябва да консумирате определени храни. Освен това от книгата ще научите какви грижи да полагате за кожата си, за да не се отпусне, как да ускорите процеса на отслабване и как да се мотивирате за началото на своето вълшебно преобразяване.
Забравете за мъчителното гладуване, за ограниченията, за досадното броене на калории. Независимо дали искате да свалите 5, 10 или 60 кг, тази книга ще ви помогне да влезете в идеална форма и да възвърнете доброто си самочувствие.

Автор: Екатерина Мириманова Брой страници: 208
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.230 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542607977
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789542607977

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.