Силата на твоята душа – Джон ХоландТази увлекателна книга ще ви разкрие как да установите връзка с една от най-мощните сили във Вселената – собствената ви душа! Стъпка по стъпка ще разберете как отново да развиете вродените си духовни способности, с чиято помощ ще разгърнете пълния си потенциал и ще водите щастлив и пълноценен живот. Всеки трябва да е готов да прекрачи естествените си граници и да потърси понятни отговори на някой от неразбираемите въпроси в живота.
„Силата на твоята душа” е една от онези книги, които ще променят живота ви. Тя е невероятно пътешествие, което ще разкрие колко специални и неповторими сте в действителност.
Предложените от автора практически упражнения и техники ще ви покажат:
* как да вземате решения с помощта на интуицията и сетивата на душата
* как да разкриете и използвате скритите си заложби
* как да лекувате себе си и другите чрез духовната енергия
* как да отстраните психологическите и духовни блокажи в себе си
* как да разкриете и да се свържете с истинската си божествена същност
* как сте свързани с всички хора и си влияете взаимно
* как да се освободите от миналото, да не се притеснявате за бъдещето
* как да намалите стреса и напрежението в ежедневието си
* как да укрепите тялото, ума и душата си
„Не бързайте да прелиствате страниците на живота си, насладете му се и ценете всеки миг. Позволете на душата си да преживее колкото се може повече по отредения ви път. Оставете я да ви помогне да изживеете живота си пълноценно, със смелост и страст, за да не се окаже накрая, че животът е ръководил вас, а не вие – него!”
Джон Холанд е световноизвестен медиум и преподавател, който провежда лекции, демонстрации и сеанси с частни клиенти. Той развива способностите си повече от 20 години. Посветил е живота си на личното си развитие, което го вдъхновява да учи другите как отново да се свържат с всичките си вродени духовни способности и да установят връзка с неограничените си възможности.
Автор Джон Холанд
Издателство Софт Прес
ISBN 9789546857217
Година на издаване 2008
Страници 288
Формат 20×13