Силата на мисълта – Емет Фокс

Силата на мисълта

ОТ ДУХОВНИЯ УЧИТЕЛ, КОЙТО РАЗКРИ СИЛАТА НА ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕНЕ
„Емет Фокс беше един от най-великите световни учители-метафизици. Неговата работа е повлияла дълбоко духовното израстване на милиони хора, включително и моето собствено.“
МАРИАН УИЛЯМСЪН

Емет Фокс (1886-1951) е един от най-влиятелните духовни водачи на ХХ век и пионер в движението на Новата мисъл. Неговото смело и динамично послание, а именно идеята, че нашите мисли оформят действителността, в която живеем – е променило живота на милиони хора по целия свят и е повлияло на някои от най-важните духовни писатели на нашето време като Уейн Дайър, Естер Хикс и Луиз Хей – всички повярвали в силата на позитивното мислене.

СИЛАТА НА МИСЪЛТА е освежаващо актуална. Този класически текст за позитивното мислене е написан от един от най-великите мотивационни писатели в света и предлага вълнуващи идеи за лична трансформация и промяна. Базирана на простото послание на Емет Фокс, че "мислите са неща", книгата изследва всички потенциални ползи от творческото и ефикасно използване на тази максима. Тези трийсет и едно вдъхновяващи есета показват как можем да постигнем здраве, успех, щастие и свобода на духа чрез силата на положителната мисъл. Публикувана за първи път през 1940 г., СИЛАТА НА МИСЪЛТА е била непресъхващ източник на сила и обновление за няколко поколения читатели.

"Емет Фокс е мой учител. От неговите текстове научих как да живея духовен живот. Той означава много за мен и може да означава много и за вас, защото свежда до ежедневна практика изцеляващите послания на религията." – Бърни Сийгъл, автор на "Любовта и чудесата в медицината"

"Емет Фокс ми донесе огромно духовно вдъхновение и интелектуална сила." – Стив Чандлър, автор на "Вашата история"

Автор: Емет Фокс Брой страници: 360
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.420 кг.
Издател: Жануа 98 Баркод: 9789543761173
Дата на издаване: 01.04.2016 ISBN: 9789543761173