Швейцария – Пътеводител National Geographic – Тереза Фишер

Швейцария – Пътеводител National Geographic

Луксозен пътеводител "Швейцария" на National Geographic.

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ШВЕЙЦАРИЯ, който съдържа:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Швейцария, който ще ви помогне да организирате посещението си според времето, с което разполагате и специфичните ви интереси.

ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително необикновени зимни спортове, наблюдаване на дивата природа и пътуване с влак през високи планински проходи.

ПОДСКАЗАНО от фотографите, авторите и изследователите на „Нешънъл Джиографик”, както и от местни експерти за любими интересни места, полезни съвети и други.

ПЕШЕХОДНИ ОБИКОЛКИ И ПЪТУВАНИЯ С ВЛАК И АВТОМОБИЛ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които Стария град в Женева, езерото Ньошател, Стария град в Цюрих и района Юнгфрау.

МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, включващи хълмистата провинция Апенцелерланд, долините в Тичино и езерата на централна Швейцария.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ изброените във всяка глава списъци, които ви препращат към подробни описания на горещо препоръчвани от нас места и занимания.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, които улесняват избора и бързата ориентация и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.

Съдържание:

История и култура, Женева и Женевското езеро, Базел и Северозападна Швейцария, Берн и Бернското плато, Водоазките Алпи и Валè, Люцерн и Централна Швейцария, Цюрих и Цюрихското езеро, Североизточна Швейцария, Граубюнден, Тичино.

Автор: Тереза Фишер Брой страници: 320
Категория: Пътеводители; Луксозни издания; Туризъм и пътуване Език: Български
Тегло: 0.500 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542714293
Дата на издаване: 30.04.2015 ISBN: 9789542714293