Шоколадова магия (Любов и шоколад 3) – Шоколадова магия (Любов и шоколад 3) Романтични / Кръгозор Лора Флоран


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/p285957/www/izteglite-pdf-kniga.com/wp-content/plugins/lh-multisite-ads/lh-multisite-ads.php on line 447

Шоколадът и вещиците

„Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете ѝ лели.

Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен, особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето ѝ, докато го разбърква. Или пък в …заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка.

Принцът на сладкишите

Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус. Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен…

Дали омагьосващият горещ шоколад ще надвие арогантната самоувереност на Филип? Или макаронът „Желание“ – кайсия, целуната от шоколадов крем, с парченце шамфъстък, скрито вътре като миниатюрна G-точка, ще укроти огнения нрав на Магали?

Чие небце ще бъде покорено първо?

♦ ♦ ♦

Лора Флоран е автор на бестселъровата поредица с международен успех „Любов и шоколад”. Родена е в САЩ, но пътува много по света. В Париж среща мъжа на живота си, своя съпруг французин. В момента преподава в университата „Дюк”, специалност „Романистика”. Често ѝ се налага да обяснява, че това означава, че преподава френски език и култура, а не романтика. За щастие, френската култура включва и френския шоколад, към който Флоран е много привързана и с готовност се отдава на проучването му.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:308
  • Баркод:9789547713321
  • ISBN:9789547713321
  • Жанрове:Гурме романи, Любовни романи