Ще се видим в Париж – Мишел Гейбъл


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/p285957/www/izteglite-pdf-kniga.com/wp-content/plugins/lh-multisite-ads/lh-multisite-ads.php on line 447

Една завладяваща история от авторката на бестселъра „Парижкият апартамент“.

Три жени от различни поколения. Една мистериозна книга, която ги свързва.
Пътешествие, изпълнено с тайни и непреодолима любов.

Ще се видим в Париж“ ще ви потопи в неповторимата атмосфера на френската столица с нейното изкуство, история и обитатели. Но преди това ни отвежда на пътешествие из английската провинция – от двореца „Бленъм“, където пронизителните очи на някогашните херцог и херцогиня са изрисувани по тавана на северната галерия, до оксфордшърското градче, което по-късно се превръща в дом на херцогиня Марлборо.

Животът на Лоръл изглежда като прочетен роман. Скучен роман, ако питате дъщеря ѝ Ани. Наскоро завършила университет, безработна и току-що сгодена, Ани е свикнала да не очаква изненади от майка си. И почти се е отказала да ѝ задава най-важния въпрос – този за своя баща. До момента, в който една стара книга се изправя на пътя ѝ.

Биографията на Гладис Спенсър-Чърчил, легендарната херцогиня Марлборо, на пръв поглед няма нищо общо с Лоръл и Ани. Но когато двете прелитат океана, за да сключат сделка за отдавна наследен английски имот, Ани открива, че събитията в книгата се случват именно тук – в живописното градче, скрило порутено имение. Затъвайки все по-дълбоко в историята на неподражаемата херцогиня, младата жена започва да нарежда пъзела на собствения си живот. И няма друг избор, освен да последва ключа към последната тайна на майка си.Негов дом е Париж.

Вторият роман на Мишел Гейбъл разкрива сложните емоции, които се настаняват в сърцето завинаги, щом животът е покосен от трагедия. Писателката създава брилянтен сюжет, почиващ върху почти двугодишни проучвания, и изключителни герои, сред които най-ярко изпъкват женските персонажи – пълнокръвни, правдоподобни и напълно очарователни. Подложени на различни изпитания от живота и историята, разкъсвани от собствените си копнежи и чувство за дълг или предизвикващи общественото мнение, героините на „Ще се видим в Париж“ няма да ви оставят безучастни.

♦ ♦ ♦

Мишел Гейбъл израства в слънчевия Сан Диего и до днес продължава да живее там заедно със съпруга и двете си дъщери. Вдъхновена от баща си, който също е писател, започва да пише още в четвърти клас, но въпреки страстта си към литературата се дипломира като счетоводител. Макар и за миг да не се отказва от литературните амбиции, работи в областта на финансите и досега. Първият ѝ роман „Парижкият апартамент“ е световен бестселър

 • Корица:Мека
 • Брой страници:448
 • Общи:Преводна литература
 • Година:2016
 • Преводач:Милена Радева
 • Националност:Американска
 • Вид:Роман
 • Баркод:9786191512805
 • ISBN:9786191512805
 • Жанрове:Драма, Любовни романи
 • Тегло:1 kg