Ще го срещнеш ли някога… – Джесика Касадей, Райън Браунинг Касадей

Винаги ли се чудите: Накъде вървят нещата? Спрете да се питате и открийте седемте фактора, които са жизненоважни за създаването на дълготрайна връзка! Уморени ли сте от неангажиращи отношения и свалки за една вечер? Научете защо изчакването е новата любовна игра! Винаги излизате с неподходящи мъже?

Експертите в романтичните отношения и любовните връзки Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей са напипали пулса на същинска културна епидемия: повечето жени изпитват притеснение, неудовлетвореност и разочарование от срещите си с мъже! Авторите ви учат как да овладеете процеса, предоставяйки ви работеща система, която да следвате.
Как да разберете, че тя наистина е ефективна? Когато започнаха да пишат "Ще го срещнеш ли някога…" като приятели и дългогодишни бизнес партньори, Райън и Джесика се срещаха с други хора. Въпреки това, докато работеха върху този проект, те започнаха да излизат заедно. Последваха собствената си система и се влюбиха до уши… а след година се ожениха в Ирландия! Основавайки се на личния си опит и на двете десетилетия практика като консултанти и съветници на индивидуални клиенти и двойки, те повдигат съществени въпроси, засягащи положението на съвременните хора, търсещи половинката си.

Автор Райън Браунинг Касадей, Джесика Касадей
Издателство Изток-Запад
ISBN 978-619-152-161-6
Година на издаване 2013
Корица Мека корица
Страници 288
Формат 140X210 мм
Език Български