Ще бъдеш ли тук? – Гийом Мюсо

0
(0)

Един-единствен жест понякога е достатъчен, за да промени всичко.

Сан Франциско. Елиът, известен хирург, така и не е намерил утеха за смъртта на Илена – жената, която е обичал до полуда и която е починала преди тридесет години.

Един ден по невероятно стечение на обстоятелствата, той получава възможността да се върне назад и среща… себе си. Среща младия мъж, какъвто е бил тогава. Върнал се е в решителен момент, когато един-единствен жест може да спаси Илена.

И да промени неумолимата съдба, която е предопределила нейната участ завинаги.

Но да донесе много страдания на себе си и на своите най-близки хора.

Какво обаче е позволено да променя? Кои грешки би трябвало да избегне? Коя болка, кои угризения, кои съжаления да заличи?

Наистина ли е възможно да придаде нов смисъл на своето съществуване? Или може би ще направи нови, още по-фатални грешки?

Гийом Мюсо е на 33 години. Първият му роман И след това (Изток-Запад, 2005 г.) пожъна колосален успех не само във Франция, където бе продаден в половин милионен тираж, но бе междувременно преведен на 15 езика и пресъздаден в едноименния филм (януари 2009 г.) с участието на Джон Малкович, звездата от “Изгубени” Еванджелин Лили и др. Последва го вторият му роман Спаси ме!, намерил отново отличен прием сред читателската аудитория. Днес Гийом Мюсо е може би най-високо котираният френски романист.

Автор Гийом Мюсо
Издателство Изток-Запад
ISBN 954321641Х
Година на издаване 2009
Корица Мека
Страници 312
Език Български

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.