Щастливият ден е утре – Оксана Робски

0
(0)

Щастливият ден е утре

Болезнено откровен, скандален роман за нравите на елита

Първият съпруг е застрелян от наемен убиец, а другият – забягва с блондинка. Какво й остава на една жена тогава? За Оксана Робски, светска личност и бизнес дама, изборът е да пише откровено за „дискретния чар на руската буржоазия”.
След феноменалния успех на дебюта й „Шампанско и смърт” Оксана смело продължава своята изповед за нравите на елита в ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ.
Там в луксозния квартал Рубльовка Оля има всичко – богат мъж, мерцедес, прислужници и високопоставени приятели. И много самота. За която всеки предлага различен лек -100 г водка, доза дрога или шепа бърза любов. Но според законите на съдбата охолният живот не е застрахован от беди. Оля преминава през истинския ад на човешкото страдание, за да възкръсне като феникс и да се стреми към щастието. То, обаче, не е бизнес оферта, а своебразно предложение, което действа за всички при равни условия.
ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ не е пътеводител за престижните места на Рубльовка и Москва. Не е наръчник „Как се става богато момиче”. А телеграфно написан, болезнено скандален роман за това, че утрешният ден ще дойде, а заедно с него и щастието. При тези, които го искат. И които са готови за него.

Автор: Оксана Робски Брой страници: 336
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.270 кг.
Издател: Ера Баркод: 9789549395297
Дата на издаване: 2005 г. ISBN: 9789549395297

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.