Щастливият ден е утре – Ера Оксана Робски


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/p285957/www/izteglite-pdf-kniga.com/wp-content/plugins/lh-multisite-ads/lh-multisite-ads.php on line 447

Болезнено откровен, скандален роман за нравите на елита

Първият съпруг е застрелян от наемен убиец, а другият – забягва с блондинка. Какво й остава на една жена тогава? За Оксана Робски, светска личност и бизнес дама, изборът е да пише откровено за "дискретния чар на руската буржоазия".

След феноменалния успех на дебюта й "Шампанско и смърт" Оксана смело продължава своята изповед за нравите на елита в ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ.

Там в луксозния квартал Рубльовка Оля има всичко – богат мъж, мерцедес, прислужници и високопоставени приятели. И много самота. За която всеки предлага различен лек -100 г водка, доза дрога или шепа бърза любов. Но според законите на съдбата охолният живот не е застрахован от беди. Оля преминава през истинския ад на човешкото страдание, за да възкръсне като феникс и да се стреми към щастието. То, обаче, не е бизнес оферта, а своебразно предложение, което действа за всички при равни условия.

ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ не е пътеводител за престижните места на Рубльовка и Москва. Не е наръчник "Как се става богато момиче". А телеграфно написан, болезнено скандален роман за това, че утрешният ден ще дойде, а заедно с него и щастието. При тези, които го искат. И които са готови за него.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:336
  • Каталожен номер:22634
  • Жанрове:Драма