Семейните снимки – Джон Хийли, Джоуел Сартори

ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ представя “Семейните снимки”, новото заглавие от изключително успешната и популярна поредица ТАЙНИТЕ НА ФОТОГРАФИЯТА. Още с първата книга от поредицата – “Как се правят хубавите снимки”, появила се на българския пазар през 2003 година, тези практически ръководства се превърнаха в едни от най-предпочитаните и търсени от любители и професионалисти книги за фотография. От 2003 до днес за излезли 11 заглавия от поредицата, някои от тях преработени в нови и по-актуални през годините, някои допечатвани.

В “Семейните снимки” ще откриете множество висококачествени снимки, подробна информация и умения, които всеки може да овладее. Изданието продължава концепцията на поредицата и е словесно и визуално описание на фотографското изкуство, представящо опита и знанията на едни от най-добрите фотографи на Националното географско дружество. Без значение дали току-що сте се сдобили с обикновен цифров апарат, или сте дългогодишен и опитен практик, без съмнение ще откриете нещо интересно и ново за себе си. „Семейните снимки“ e незаменимо ръководство за семейства и приятели навсякъде по света. Това ръководство ще ви накара да разчупите навиците си и да направите така, че ваканционните снимки да заискрят.

Така че не чакайте повече – грабвайте фотоапарата и се отдайте на това, което обичате да правите най-много…

Фотожурналистът Джоуел Сартори е един от водещите фотографи на списание „Нешънъл Джеографик“. Сред неговите обекти са сивите вълци и мечките гризли, Националният парк „Мадиди“ в Боливия и дивите простори на Пантанал в Бразилия. Но най-големият и най-ценен архив на Сартори е огромната колекция от снимки, които е правил на своето семейство през последните 20 години. На страниците на тази книга той показва някои от най-добрите си кадри и споделя как ги е направил. С помощта на фотографа и писател Джон Хийли, разбулва пред вас основите на фотографията и показва как е прилагал водещите принципи във всеки от кадрите в тази книга.
Други засегнати теми са как да изберете фотоапарат, как да създадете удобен архив и как да получите най-добри печатни копия и да създавате проекти за вас и вашите близки.
Никога не е издавана подобна книга със съвети – пълна с висококачествени снимки и подробна информация, която всеки може да овладее. „Семейните снимки“ e уникално по своята полезност и незаменимо ръководство за семейства и приятели.

Автор Джоуел Сартори, Джон Хийли
Издателство Егмонт България
ISBN 9789542703419
Година на издаване 2009
Корица 9789542703419
Страници 192