СЕЛОТО –

СЕЛОТО

Създаден от номинирания за Оскар режисьор и сценарист и един от най-добрите съвременни майстори на съспенса М. Найт Шаямалан (Номиниран за Най-добър режисьор и Оригинален сценарий за “Шесто чувство”, 1999г.), “Селото” е невероятен психо-трилър, който ще ви накара да приковете поглед в екрана до самия му край.

В отдалечено село хората имат прекрасен и спокоен живот с едно малко изключение – присъствието в горите около тях на ужасни същества, за които те даже не смеят да говорят. Живеещи в постоянен страх от заобикалящата ги гора, жителите на селото са завинаги пленени да останат в него. Докато едно смело младо момиче (Брайс Далас Хауърд) не събира смелост да прекоси горите, за да спаси живота на любимия си.

Включващ прекрасните изпълнения на Сигърни Уивър, Уилям Хърт, Ейдриън Броуди, Хоакин Финикс и дебютантката Брайс Далас Хауърд, “Селото” може да ви изплаши, изненада или трогне, но със сигурност ще ви държи в напрежение до самия край!

Категория: драма; трилър Студио: Touchstone Pictures
Дата на издаване: 2004 г.
Времетраене: 103 мин. Ограничение в показа: Няма
Режисьор: М. Найт Шаямалан Сценарист: М. Найт Шаямалан
Артисти:  Ейдриън Броуди;  Никълъс Кейдж; Сигорни Уивър; Уилям Хърт; Хоакин Финикс Езици аудио: Aнглийcки;  Унгарски;  Чешки
Езици субтитри: Aнглийcки; Aрaбcки;  Гръцки;  Румънски;  Словашки;  Унгарски;  Чешки; Бългapски Баркод: 3800012543154
Линк IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0368447/?ref_=nv_sr_1